Muziek-luistergroep houdt bijeenkomst op proef

17 februari 2017, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Leeuwarden Centrum, Slauerhoffzaal

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Muziek luisteren

Op vrijdagmiddag 17 februari komt een nieuwe muziek-luistergroep bijeen voor een kennismakingsbijeenkomst in Bibliotheek Leeuwarden Centrum.

Hebt u interesse in klassieke muziek, en wilt u zich hierin verdiepen, dan is deze kennismaking misschien iets voor u. De groep bespreekt op deze proef-bijeenkomst de Symphonie Fantastique van Hector Berlioz. De landelijke stichting Senia zorgt voor het studiemateriaal in de vorm van een luisterwijzer. Deze krijgt u vooraf thuis gestuurd als u zich aanmeldt bij de bibliotheek. Na deze bijeenkomst beslist u of u ermee door wilt gaan. Muziek-luistergroepen komen ongeveer eens in de zes weken bij elkaar. Thuis bereiden de deelnemers zich voor met het studiemateriaal. Aan het begin van de bijeenkomst zal ingegaan worden op het functioneren van luistergroepen van Senia, zie ook www.senia.nl.


Als u vrijblijvend aan de bijeenkomst op vrijdag 17 februari om 14.00 uur wilt deelnemen, mail of bel dan naar Bibliotheek Leeuwarden, naar Elisabeth Slager, tel. 058 - 234 77 77 of mail naar e.slager@sbmf.nl